Informatie

GastenboekReisaanbod
De reizen worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata aanbiedingen
Voor de rondreis aanbiedingen kunt u naar eigen inzicht uw eigen vertrekdatum vaststellen. Vertrekdata van de standaard Tanzania aanbieding reizen, kunnen het gehele jaar naar eigen inzicht door ons worden uitgevoerd.

Maatwerk reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

Vakantie Kenia en Tanzania

Luxe geheel verzorgde reizen Kenia
Vakantie Kenia en Tanzania het Out of Africa gevoel.

Een vakantie langs diverse wildparken waarbij u verblijft in uitstekende lodges en tentenkampen in de bush. Met een privé chauffeur in een aangepast voertuig naar wens kunt u in alle rust genieten van een avontuurlijke safari.

Wenst u samen met uw kinderen een rondreis te maken dan verzorgen wij een geheel op maat gemaakte gezinsvakantie aangepast op leeftijd van de kinderen.
Lees verdere rondreis details informatie over safari reizen door Kenia

Avontuurlijke en culturele safari reizen

Aanbieding van individuele reizen oost-afrika
Klassieke safari reizen door de eindeloze vlaktes van de Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia. Rondreizen langs de Ngorongoro krater en de oudste vindplaats van de mensheid, ontdek de authentieke cultuur van nomaden stammen waaronder de indrukwekkende Masai stam en indrukwekkende wildreservaten tijdens uw vakantie. Ook voor gezinnen met kinderen waarbij wij de reizen aanpassen op de leeftijd van de kinderen met uiteraard de mogelijk de ‘Big Five’ te zien.
Lees verdere rondreis details informatie over safari reizen door Tanzania

Privé vakantie reizen

Avontuurlijke reizen in een Landcruiser 4WD
Individuele vakantiereizen Kenia en Tanzania.

Onze vakantiereizen Kenia en Tanzania aanbiedingen kunt u combineren en aanpassen met maatwerk. U kunt uw vakantie inplannen op ieder gewenste vertrekdatum en rondreizen aanpassen aan uw eigen wensen.

Uw vakantie door Kenia en Tanzania kunt uw aanpassen aan uw eigen gewenste reistempo en eigen individuele voorkeuren. Gamedrives waarbij u met niemand rekening hoeft te houden tijdens uw avontuurlijke vakantie door Kenia en Tanzania
Lees verdere rondreis maatwerk details informatie over safari reizen door Kenia en Tanzania

Contact en informatie

Wenst u meer informatie over een reis?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Contact informatie OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385