Informatie


Reis ervaringsafari parken Kenia
Safari parken Kenia het land bekend door de nomadische stammen waaronder de Masai, grote verscheidenheid van vegetatie en wildsoorten in de verschillende wildreservaten en safari parken in Kenia. Kenia het land waar de evenaar het land verdeeld en bekend is door haar vele safari parken. Samburu reservaat in het droge noorden en de Masai Mara in het zuiden waar de savannes jaarlijks bezocht worden door de velen gnoes tijdens de migratie in juli t/m oktober.

De Mount Kenya met haar sneeuwbedekte toppen die vele ervaren bergbeklimmers uitdaagt. Na een indrukwekkende rondreis door safari parken in Kenia genieten van een weldadige strandvakantie aan de Indische Oceaan. Kenia heeft een schitterende kust met mooie witte zandstranden met wuivende palmbomen en een spectaculaire onderwaterwereld. 
Safari parken Tanzania
Safari parken Tanzania het land waar een authentieke beleving gemaakt kan worden tijdens de safari. Een rondreis langs diverse safari parken in Tanzania in een stoere 4WD door de uitgestrekte savannes en de hoogste berg van Afrika de Kilimanjaro. De Ngorongoro krater een ongekende ervaring waar één van de grootste concentraties in wild levende dieren samenleven tussen hoog afgesloten kraterwanden. Olduvai Gorge waar de wieg van onze huidige beschaving is ontstaan.

Met een vliegtuig de zuidelijk ongerepte safari parken Selous en Ruaha in Tanzania verkend kunnen worden, ver weg van de massa. Na een rondreis langs de diverse safari parken in Tanzania heerlijk genieten van alle rust op het tropische eiland Zanzibar, omringd door witte zandstranden en een helderblauwe oceaan, een unieke belevenis terug in de historie overnachten in Stone Town.  
Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385