Wildlife Fotografie Workshop Afrika

De Wildlife fotografie workshop van Louis Drent is gericht op die eenmalige kans die men soms heeft tijdens een safari. Tijdens de workshop wordt op praktijkgerichte wijze uitleg gegeven hoe een foto de ultieme opname wordt.

De Workshop natuurfotografie is een aanrader voor een ieder die op safari gaat met de juiste focus!

Kenmerkend voor Louis Drent is zijn liefde voor en affiniteit met Afrika. Zijn kennis delen met de gasten en hun zo de mogelijkheid geven de essentie vast te leggen van het ultieme Out of Africa gevoel is zijn drijfveer. Kijken is emotie en leren kijken is de wereld opnieuw beleven. Hoe maak je optimaal gebruik van het bijzondere licht en de composities. Hoe zorg je voor kleuropbouw en wanneer gebruik je welk objectief. Wat is het juiste moment. Na deze ervaring is een dier niet alleen maar een dier en is het panorama uitzicht niet alleen een mooi vergezicht maar een horizon vol ongekende mogelijkheden. Lees meer over Louis Drent........

Peetouder olifanten reizen - Kenia


Voor Vrienden van de Olifant verzorgen wij de georganiseerde olifanten peetouder reizen in Kenia. De reizen zijn ingericht speciaal voor de peetouders om de mogelijkheid te bieden hen geadopteerde verweesde olifant te kunnen bezoeken. Na een gedegen opvang en verzorging in het opvangkamp door Dr. Daphne Sheldrick, de doelstelling te behalen de volwassen geworden olifant terug te laten keren in de natuur.

Met de peetouderbijdrage wordt ondersteuning geboden aan de verzorging, medicijnen, de onderkomens, het voedsel en het drinken van het olifantje. Voor meer informatie over de inhoud van het peetouderschap willen wij u graag verwijzen naar de website van: Vrienden van de Olifant.

In samenwerking met Vrienden van de Olifant voeren wij deze peetouders reizen uit met een aanvullende avontuurlijke safari door Kenia, waarbij het mogelijk is uw eigen geadopteerde wees olifant te bezoeken tijdens het verblijf in één van de opvangkampen.

Samen reizend met andere adoptie ouders overnacht u in mooie accommodaties voorzien van alle gemakken met en-suite een badkamer met douche en toilet, waarbij u samen met een privé chauffeur diverse reservaten bezoek. Als adoptie ouder kunt u een keuze maken welke periode u voorkeur heeft om deel te nemen aan de peetouder reis in Kenia.

Periode Maart

Periode Juni

Periode Oktober

Peetouderreis adoptie olifanten Maart Peetouderreis adoptie olifanten Juni Peetouderreis adoptie olifanten Oktober
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385