Aanvraag formulier

De onderstaande knop opent een nieuw venster zodat u kunt navigeren tussen het hoofdvenster en het formulier. Op het formulier kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken omtrent uw verzoek voor informatie.

OnsKenia aanvraagformulier voor informatie over maatwerk rondreis safaris door Kenia, Tanzania of Oeganda


Maatwerk duurder

Een van onze specialiteiten is het op maatwerk aanbieden van de rondreizen door Kenia en Tanzania. Het voordeel van maatwerk is het inrichten van uw maatwerk  rondreis aan de hand van uw wensen en eventueel afgestemd op het beoogde budget.

Aan de hand van uw wensen beginnen wij met inventariseren en passen onze expertise toe om uw rondreis verder uit te werken. Wij adviseren u bij keuze van de parken, lodges en tented camps om binnen uw budget een rondreis samen te stellen. Maatwerk is niet duurder al onze reizen zijn privé safari's en geeft de reiziger de mogelijkheid om naar eigen inzicht de reis samen te stellen.

Voorbeeldreis aanpassen

Het is mogelijk om de standaard rondreis aan te passen aan uw eigen wensen. Er zijn veel alternatieve mogelijkheden en op onze website staan veel ideeën. U bent vrij om een voorbeeldreis aan te passen naar eigen behoefte, waarna wij u een aangepaste offerte toezenden.

Persoonlijk advies

OnsKenia maakt graag in overleg met u vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies. Bij ons op kantoor kunt u in alle rust uw vragen stellen en stelt het ons in staat om u van goed advies te voorzien.

Avonduren zijn ook mogelijk indien u dit beter past om uw tijd optimaal te kunnen benutten. Avonduren zijn van maandag t/m donderdag op ons kantoor in Leusden.

U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen op telefoonnummer 030-2204385.


Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385