Informatie

Gastenboek

Kindvriendelijke safari reizen Kenia en Tanzania

OnsKenia verzorgt kindvriendelijke reizen door Kenia en Tanzania. Een avontuurlijke reis voor het hele gezin waarbij wij op een kindvriendelijke verantwoordelijke manier onze reizen organiseren. We passen het reistempo aan en overnachten in kindvriendelijke accommodaties met zwembad faciliteiten.

Veel aandacht gaat uit naar de kinderen tijdens het samenstellen van de reis, maar zorgen ook dat de ouders heerlijk kunnen relaxen en genieten van hen vakantie. Cultuur en wildleven wisselen elkaar af waarna u aansluitend kunt genieten van een strandvakantie aan de azuurblauwe Indische oceaan.
Aanbiedingen familiereizen Kenia en Tanzania
Kenia kindvriendelijke strandvakantie Mombassa

Veilige kindvriendelijke vakantie Kenia en Tanzania

Met een aangepast reisschema zorgen wij dat u kennis maakt met de lokale cultuur en het boeiende wildleven van Oost Afrika. Geheel aangepast op individuele basis kunnen wij u adviseren over het gewenste comfort om uw reis zo kindvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

De nadruk ligt op de veiligheid tijdens onze kindvriendelijke rondreizen. Uw gezin zal begeleid worden door een persoonlijke Engelstalige gids op uw vakantie. Deze gids waakt over wat uw kinderen te zien krijgen en met hem kunt u ook in overleg de duur van uw gamedrives bepalen in de wildparken. Accommodaties in de wildparken voorzien in speciale begeleiders die uw gezin begeleiden tijdens het vallen van de avond.
kindvriendelijke-safari-kenia.jpg

Beleef samen bijzondere momenten!

Met het gezin gezamenlijk mooie momenten beleven tijdens uw kindvriendelijke vakantie. Voor het gezin bieden wij diverse mogelijkheden om het indrukwekkende rijke leven te ontdekken in Afrika. Maak kennis met lokale Masai stammen en leer over hen eeuwenoude tradities.

Leer samen met uw kinderen voetsporen te herkennen in de bush onder begeleiding van lokale gidsen. In het opvangcentrum in Nairobi kennis maken met baby weesolifanten die getraind worden op hen terugkeer naar de wildernis. Bezoek samen een lokale school waar veelal de kinderen van onder de indruk zullen zijn. Vele additionele mogelijkheden en excursies kunnen wij verzorgen om samen met het gezin uw vakantie tot een waar avontuur te maken.
Nairobi Giraf Centre

Contact en informatie

Informatie over kindvriendelijke vakantie naar Kenia en Tanzania ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385