OnsKenia is aangesloten als reisorganisatie bij de SGR


OnsKenia.nl KvK nr. 30244848 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

OnsKenia is aangesloten als reisorganisatie bij het Calamiteitenfonds


OnsKenia.nl KvK nr. 30244848 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Velen bieden de safari’s van uw dromen aan, maar wát maakt OnsKenia nu zo uniek als reisorganisatie voor rondreizen door Kenia en Tanzania.

Ik ben geboren in Kenia, en heb in mijn jonge jaren vele bijzondere belevenissen meegemaakt waardoor ik een grote passie voor mijn geboorteland heb gekregen. Jaren later realiseerde ik mij, dat ik mijn passie graag met anderen wilde delen. Met deze passie en de parate kennis van het land ben ik daarom mijn reisbureau gestart. In eerste instantie alleen reizen naar Kenia en in een later stadium ook naar Tanzania gezien er veel vraag was om deze landen te combineren voor een safari. Ik heb een bewuste keuze gemaakt om alleen maatwerk safari’s aan te bieden. Wij richten ons op individuele safari rondreizen voor kleine intieme- en /of grotere gezelschappen. U kunt bij ons terecht voor huwelijksreizen, familiereizen, lustrumreizen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in mindervalide- en incentive reizen. Samen met ons team stellen wij een reis met u samen rekening houdend met al uw persoonlijke wensen en behoeften. Zo kunt u een safari beleven zoals een safari beleefd behoort te worden en zo kan uw droomvakantie werkelijkheid worden. In de feedback van onze reizigers hebben wij gemerkt dat wij hierin geslaagd zijn.

Eric van Stapele
naar bovenkant pagina
Een ieder die ooit van Afrika heeft gedroomd wil nu graag vertrekken. Reizen over stoffige wegen, zoeken naar het wild dat mogelijk verborgen ligt in het hoge gras op de savanne. Maar ook het persoonlijke contact met de bevolking. En wat dacht u van slapen onder een sterrenhemel of overnachten in een tent midden in de bush.

naar bovenkant pagina
Door regelmatig op tourinspecties te gaan met ons team bekijken wij hoe het is gesteld met de infrastructuur en inspecteren wij accommodaties. De accommodaties kunnen wij onder andere aanbevelen op basis van het jaargetijde, het budget, de locatie en de toegankelijkheid per rolstoel. Zo komen wij ook steeds weer op nieuwe bijzondere plekken. Door lokaal te opereren worden wij dagelijks van allerlei zaken op de hoogte gehouden.

naar bovenkant pagina
Voor mindervalide reizen zijn er zeker mogelijkheden voor een safari ook waarbij aangepast vervoer gewenst is. Zo ook voor de reiziger die gebonden is aan een rolstoel. Tijdens onze inspectie tours blijven wij toezien op de kwaliteit, toegankelijkheid en de mogelijkheden. Gezien de mobiliteit van de reiziger is ons advies persoonlijk een afspraak te maken. Wij kunnen dan samen bespreken welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard kunt u een afspraak maken bij u thuis als u dit wenst. Op de website treft u diverse mindervalide reizen aan die wij voor u uitgewerkt hebben. Zie hiervoor onze Mindervalide reizen pagina.

naar bovenkant pagina
Tijd is een relatief en een spaarzaam goed. Het is dan ook belangrijk om deze beperkte vrije tijd optimaal te besteden, dat realiseren wij als geen ander. Een reis naar Kenia en/of Tanzania zou een goede keuze kunnen zijn. Er is zoveel te zien en dan te bedenken dat Kenia 14 keer groter en Tanzania zelfs 23 keer groter is dan Nederland. Het plannen van een safari begint bij het zoeken naar informatie. Om te beginnen, waar moet ik heen en wanneer is de beste tijd om te reizen? Zo zullen er nog vele vragen zijn. Wij adviseren u, begin met een degelijke voorbereiding.

naar bovenkant pagina
Voor uw vluchtreserveringen werken wij samen met KLM / Kenya Airways. Bij het aanbieden van offerte vermelden wij de vluchten tegen een gunstige prijsconditie. Binnenlandse vluchten in Kenia en Tanzania worden uitgevoerd door betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Voor binnenlandse vluchten dient u rekening te houden met een beperking van de bagagelimiet vermeld in de offerte indien van toepassing. Bij het verzorgen van een boeking van een rondreis is het mogelijk de vluchten in optie te nemen tegen een gunstige prijsconditie. Prijzen kunnen per dag verschillen waardoor wij tijdens het boeken informeren naar een eventuele gunstige tarief. Voor het reserveren van vluchten dienen wij altijd te beschikken over de juiste namen volgens paspoort. Het is altijd mogelijk om uw eigen vluchtreserveringen te maken en te combineren met een aangeboden rondreis.

naar bovenkant pagina
Op de website treft u diverse rondreizen aan die wij voor u uitgewerkt hebben. Wij verwijzen u graag naar de pagina, deze variëren van safari’s naar Kenia, Tanzania, fly-inn safari’s en strandvakanties. U kunt deze standaard rondreizen uiteraard geheel vrijblijvend wijzigen naar uw eigen wensen. U kunt op de website navigeren en eventueel uw eigen keuzes maken bij ieder park en de accommodaties. Iedere accommodatie is aangegeven in een bepaalde kleur ter indicatie van de prijsklasse. Zie hiervoor onze Voorbeeld rondreizen thema's pagina.

naar bovenkant pagina
Aan de hand van uw informatie beginnen wij met inventariseren van uw voorkeuren en passen wij onze expertise toe om uw rondreis uit te werken. Al onze reizen zijn privé safari's en geeft de reiziger de mogelijkheid om naar eigen inzicht of samen met ons de reis samen te stellen. Het voordeel van maatwerk, is dat wij uw rondreis aanpassen aan uw wensen en uw beoogde budget. Het gevarieerde aanbod maakt het mogelijk om iets unieks te vinden dat perfect bij u past. Denk bijvoorbeeld aan de periode dat u wenst te reizen, welke accommodatie (lodge, bushcamp of een privéhuis), alleen of met familie. In plaats van alleen een ochtend- middag gamedrive zoals gebruikelijk is, kunt u bij ons ook eventueel meerdere gamedrives doen met bijvoorbeeld een picknick lunch. De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om na de safari heerlijk te ontspannen aan één van de azuur blauwe stranden van Kenia en/of Tanzania zoals een beach resort of een privé strandhuis. Wij willen dat onze reizigers optimaal kunnen genieten van de safari. Na jaren lange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat iedere reiziger uniek is, dus zal iedere safari weer compleet anders zijn. Al deze kennis stelt ons in staat deze ultieme droom voor een ieder te verwezenlijken - dat is onze kracht. Zie hiervoor onze Maatwerk pagina.

naar bovenkant pagina
Wilt u eens van gedachten wisselen over uw persoonlijke reisplannen. U kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, waar u in alle rust uw vragen kunt stellen wat ons in staat stelt om u een goed persoonlijk advies te geven. Overdag van maandag t/m zaterdag, en in de avonduren van maandag t/m vrijdag. Wij vragen u vriendelijk hiervoor telefonisch of per email een afspraak te maken want wij willen graag voldoende tijd en aandacht aan u kunnen besteden. Voor onze details willen wij u graag verwijzen naar de Contactpagina.

naar bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385