Algemene informatie Kenia en Tanzania


Algemene informatie Kenia en Tanzania hebben wij verzameld in verschillende rubrieken, hiervoor kunt u gebruik maken van de verschillende opties in het menu aan de rechterzijde.

Voor algemene informatie over de wildparken in Kenia en Tanzania kunt u in het linker menu bestemmingen de informatie van de diverse verschillende parken raadplegen, waarbij wij afzonderlijk per nationaal park en wildreservaat algemene informatie vermelden.

In ons reisaanbod hebben wij een selectie gemaakt van diverse rondreizen door Kenia en Tanzania, waarbij het mogelijk is aansluitend een strandvakantie te boeken. Voor specifieke wensen verzorgen wij ook geheel op maat gemaakte safari rondreizen geheel afgestemd op behoefte van de reiziger.

Voor het maken van rondreizen door Kenia en Tanzania is het verstandig om een afspraak te maken bij de GGG&D of uw huisarts. OnsKenia kan onze reizigers alleen een algemene informatie verstrekken om goed voorbereid op reis te gaan. OnsKenia is echter niet bevoegd op medisch gebied adviezen te geven. Per land zijn er verschillende adviezen met betrekking tot vaccinaties, voor Tanzania geld een verplichte vaccinatie voor Gele Koorts. Naast vaccinaties is het nemen van malaria tabletten niet verplicht, echter raden wij dit sterk aan. Verdere algemene informatie kunt u terugvinden in Reistips.

Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385