Gezinsvakantie Tanzania

Gezinsvakantie Tanzania en Zanzibar op maat?


Tanzania een ideale gezinsvakantie, vertrekken naar een continent zo divers, met verbazingwekkende wildparken, adembenemende landschappen, kleurrijke culturen. Ontwaken bij een zonsopgang over de glooiende savanne, gevolgd met een avontuurlijke gamedrive op zoek naar het indrukwekkende wildleven.

Afrika is een prachtig continent. Keuzes in overvloed als het gaat om safari bestemmingen. Tanzania is één van die landen wat wij kunnen aanbevelen als de bestemming voor de gezinsreizen Tanzania. Lodges in wildreservaten met aandacht voor het hele gezin om de Afrikaanse wildernis te ontdekken. De gezinsreizen Tanzania een combinatie van natuur, cultuur en avontuur staan garant voor onvergetelijke herinneringen aan uw vakantie met het gezin.
Aanbiedingen familiereizen Kenia en Tanzania

Avontuurlijke gezinsreizen Tanzania

Avontuurlijke kindvriendelijke gezinsreis Tanzania? Gezinsreizen Tanzania zijn in tegenstelling tot andere vakanties een groot avontuur. Het grote avontuur tijdens de safari, speuren naar de wilde dieren van alle soorten in een prachtige natuurlijke omgeving. De gamedrives in de wildreservaten afwisselen met gamewalks en mountain bike trails onder begeleiding van gidsen. Bezoek authentieke levende Masai stammen en Tanzaniaanse kinderen op scholen.

Dit zijn een aantal opties om uw gezinsvakantie Tanzania te combineren met een culturele en educatieve meerwaarde om aan uw kinderen mee te geven. Aansluitend nagenieten en relaxen op het idyllische Zanzibar waar u samen met de kinderen kunt gaan snorkelen langs mooie koraalriffen en lunchen op verlaten zandbanken.
Tanzania gezinsreizen Serena hotels Tanzania

Gezinsvakantie Tanzania en Zanzibar plannen!

Wij adviseren u bij het plannen van de ideale route voor uw gezinsreizen Tanzania. Veel aangeboden safari rondreizen hebben leeftijdsbeperkingen voor het reizen met jonge kinderen.
  • Samen met ouders bepalen van het reisplan op basis van individuele wensen, veiligheid en leeftijd van kinderen.
  • Adviseren en selecteren van accommodaties die geschikt zijn voor ouders met kinderen en beschikken over familiekamers.
  • Informeren over aanvullende excursie mogelijkheden langs de route.
  • Selecteren van de prive chauffeur die bij uw gezin past en waarmee u uw rondreist in uw eigen stoere privé Landcruiser 4W.

Wij combineren bovengenoemde elementen om uw gezinsvakantie Tanzania zo compleet mogelijk te verzorgen, zodat ook ouders kunnen relaxen en genieten van een weldadige vakantie.
Gezinsvakantie Tanzania en Zanzibar strandvakantie

Contact en informatie

Informatie over gezinsvakantie en gezinsreizen Tanzania?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Contactpagina Tazania gezinsvakantie
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385