Familiereis Tanzania

Familiereis vakantie tanzania en zanzibar
Familiereis Tanzania ideaal voor het gezin, een safari langs indrukwekkende wildparken. De Serengeti in combinatie met de Ngorongoro krater. Beleef een privé safari door diverse verschillende reservaten geheel afgestemd op uw eigen wensen. Met een fly-in safari vliegen naar het indrukwekkende Ruaha Nationaal Park en het Selous wildreservaat waar gamedrives afgewisseld kunnen worden met boottochten op de Rufiji rivier en bushwalks door de wildernis.

Standvakantie Zanzibar combineren met safari Tanzania

Familiereis strandvakantie zanzibar tanzania
Strandvakantie Zanzibar - De familiereizen Tanzania en Zanzibar, combineren met een binnenlandse vlucht naar het specerijen eiland Zanzibar. Overnachten in het pittoreske Stone Town dwalend door kleine steegjes waarbij verrast zult worden door de vele indrukken van de stad. Zanzibar is de ultieme bestemming als strandvakantie, waar u kunt nagenieten in de zon op mooie witte zandstranden. Dagtrips kunt maken om te snorkelen of te duiken in de Indische Oceaan.

Maatwerk Familiereizen Tanzania

Maatwerk Familiereis Tanzania Zanzibar
Maatwerk Familiereizen Tanzania - Standaard reizen naar Tanzania en Zanzibar kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Bepaal zelf met uw gezin hoe lang u tijdens de safari wilt verblijven in een wildreservaat in Tanzania en selecteer een safari lodge naar uw eigen inzicht.

Combineer de familiereis door Tanzania met een keuze wildparken en sluit uw safari af met een strandvakantie op Zanzibar. Wij verzorgen de familiereis en adviseren u verder bij uw keuzes voor alle maatwerk safari rondreizen met het gezin voor Tanzania en Zanzibar.

Contact en informatie

Wenst u meer informatie over familiereizen Tanzania en Zanzibar ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia

Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385