Informatie

Gastenboek


Reisaanbod prive safari
De prive reizen Tanzania worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata reizen
Alle Tanzania reizen kunnen op iedere willekeurige dag naar eigen inzicht worden uitgevoerd. Alle reizen op deze pagina hebben geen vaste vertrekdata naar Tanzania.

Maatwerk safari reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

Amazing Tanzania - 6 daagse prive safari Zuid-Tanzania

Amazing Tanzania 6 daagse prive safari
Zuid-Tanzania rondreis samen met een privι chauffeur waarbij u het Selous nationaal reservaat en Mikumi nationaal park bezoekt. Reis is goed te combineren met een strandvakantie op Zanzibar eiland of een duikvakantie op Mafia eiland.
Prijs v.a. € 2.495 per persoon
Hoogtepunten
Dar es Salaam - Mikumi NP - Ruaha NP

Classic Tanzania - 8 daagse prive safari rondreis Tanzania

Classic reizen - klassieke safari reis
Klassieke prive safari Tanzania waarbij u de magie van een safari gaat ontdekken in de parken en reservaten in Noord Tanzania. De grote savannevlaktes van de Serengeti en de Ngorongoro krater waar veel wildsoorten samenleven.
Prijs v.a. € 2.150 per persoon
Hoogtepunten
Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Serengeti NR - Ngorongoro krater

Enticing Tanzania - 8 daagse prive safari reizen Tanzania

Enticing  8 daagse prive safari
In de verte verraden contouren van giraffen, de grootste concentraties van wildleven op de ogenschijnlijke verlaten goudgele gekleurde savanne van de Serengeti. Waar eeuwenoude tradities en culturen bewaard zijn gebleven.
Prijs v.a. € 2.575 per persoon
Hoogtepunten
Arusha NP - Manyara NP - Serengeti NR - Ngorongoro krater

Highlights Tanzania - 8 daagse aanbieding prive rondreizen

Highlights safari 8 daagse rondreis - OnsKenia reizen
Compacte safari rondreis Tanzania waarbij u overnacht in avontuurlijke luxe tentenkampen in de wildparken. Het ruige Tarangire Nationaal park, de savanne vlaktes van de Serengeti en een rit over de bodem van de Ngorongoro krater.
Prijs v.a. € 2.390 per persoon
Hoogtepunten
Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Lake Eyasi - Serengeti NR - Ngorongoro krater

Scenic Tanzania - 8 daagse prive safari rondreis

Romantische safari reis met idyllische vergezichten op uw safari
Een unieke safari overnacht in lodges en safari kampen op unieke locaties met idyllische vergezichten. Overnacht in alle luxe tussen rotspartijen en observeer wild vanuit het zwembad. Een safari met een spannende nightgamedrive en bushwalks.
Prijs v.a. € 2.390 per persoon
Hoogtepunten
Kilimanjaro - Tarangire NP - Ngorongoro krater - Serengeti Seronera concessie & Serengeti Ikoma concessie - Vlucht Arusha

Explore Tanzania - 10 daagse safari aanbieding Tanzania

Ontdek de magie van een safari
Safari het intrigerende woord, in het Swahili betekent het reizen maar voor een ander, de droomreis in Afrika. Ervaar de magie van Oost-Afrika door een caleidoscoop van kleuren, wildleven en culturen.
Prijs v.a. € 3.295 per persoon
Hoogtepunten
Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Lake Natron - Serengeti-Noord & Serengeti Centraal - Ngorongoro krater

Romantic Tanzania - 10 daagse prive safari rondreis

Romantische safari reis met aandacht voor romantiek op uw safari
Romantiek in Out of Africa stijl, overnachten in de Serengeti met uitzicht over de weidse savannes. Genieten van vergezichten over de Ngorongoro krater en de rivierbeddingen in Tarangire. Voor het pure safari gevoel overnachten in luxe safaritenten.
Prijs v.a. € 3.100 per persoon
Hoogtepunten
Arusha NP - Manyara NP - Ngorongoro NP - Serengeti NR - Ngorongoro krater - Tarangire NP

Luxury Tanzania - 9 daagse luxe prive safari Tanzania

Luxury Tanzania rondreis
Een luxe safari door Tanzania voor de reizigers die van luxe en comfort houden en willen genieten van adembenemende uitzichten. Romantisch genieten op uw eigen veranda van zonsondergang over de weidse savanne vlaktes van de Serengeti.
Prijs v.a. € 3.295 per persoon
Hoogtepunten
Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Ngorongoro krater - Serengeti NP

Harmony Trails - 12 daagse prive safari rondreis Tanzania

Harmony Trails safari reis
De adembenemende wildernis waar een grote diversiteit van wild in harmonie samenleeft met de traditionele levenswijze van de Masai. Hemmingway stijl overnachtingen, in luxe tenten en waar overheerlijke gerechten geserveerd worden in de bush.
Prijs v.a. € 4.155 per persoon
Hoogtepunten
Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Lake Eyasi - Lake Natron - Serengeti Lobo concessie - Serengeti Seronera concessie - Ngorongoro krater

Safari rondreizen naar Tanzania - een onvergetelijke vakantie bestemming.

Hoogtepunten van de safari rondreizen Tanzania is een bezoek aan de majestueuze Kilimanjaro. Trekken door de wereldberoemde Ngorongoro krater en de Serengeti met haar jaarlijkse migratie van de wildebeesten. Lake Manyara met haar boomklimmende leeuwen en vele flamingo's. Het Tarangire Nationaal Park gedomineerd door Baobab bomen met grote kloven en grote kuddes olifanten naar de zandrivier trekken. Ontdek ook de minder bekende parken zoals Lake Natron en Lake Eyasi en dwaal over verlaten vlaktes en geniet van de indrukwekkende landschappen en de rust ver weg van de massa toerisme op safari reizen door Tanzania.

Wildparken en bijzondere wildreservaten in Tanzania.

Ruaha Nationaal Park en het Selous wildreservaat in Tanzania zijn ongerepte wildreservaten en bij uitstek een perfecte bestemming voor unieke authentieke safari reizen in Tanzania. Ruaha en Selous zijn wildparken waar de Rufiji rivier het landschap bepalen met een ongekende bijzondere flora en fauna. Waar veel krokodillen en nijlpaarden in de rivier delta leven. Reservaten waar de gamedrives afgewisseld worden met boottochten op de rivieren. Langs de oevers het wild observeren en de bijzondere vogelsoorten om tegen de avond te genieten van kleurrijke zonsondergangen.

Magische safari belevenissen in Tanzania

Tanzania het land bij uitstek geschikt voor het maken van een authentieke safari rondreis! Beleef de magie van weleer door te overnachten in een bushcamp met uitzicht over de savanne. Antilopen verzamelen nieuwsgierig zich bij het knisperende kampvuur. Een kampvuur waar u samen met andere reizigers verhalen deelt over de gamedrives van die dag.

Accommodaties in wildreservaten.

Wenst u meer luxe op uw safari reizen Tanzania. Tanzania kent een grote verscheidenheid aan accommodaties om uw safari rondreizen aan te passen aan uw eigen gewenste comfort en budget. Overnachten in een bushcamp op de savanne en unieke lodges gelegen met schitterende panoramische vergezichten over het reservaat en bijzondere luxueuze lodges gebouwd in de boomtoppen van Baobab bomen.

Fly-in safari rondreizen naar unieke wildreservaten van Tanzania.

Fly-in safari rondreizen naar Ruaha en Selous wildreservaten in Tanzania, met binnenlandse vluchten vliegt u naar het exclusieve en rustige zuiden het minder bezochte deel van Tanzania. Luxe en bijzondere lodges aan de Rufiji rivier met mogelijkheden voor fly-camping in het wild. Ontdek de vele diverse mogelijkheden waarbij de reizen door Tanzania naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Contact en informatie

Wenst u informatie over de safari rondreizen Tanzania ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Wij werken op afspraak overdag en in de avonduren om in alle rust uw wensen te bespreken en u goed te kunnen informeren onder het genot van een kopje koffie of thee. Woont u op grote afstand, kunt u ook altijd bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385